Να ανοίξει το τελωνείο του Μαυροματίου ζητά ο Βασίλης Γιόγιακας (ηχητικό)

Να ανοίξει το τελωνείο του Μαυροματίου ζητά ο Βασίλης Γιόγιακας (ηχητικό)Να ανοίξει και πάλι το τελωνείο του Μαυροματίου στα Ελληνολβανικά σύνορα στη Θεσπρωτία, ζητά ο βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό, Βασίλης Γιόγιακας σε συνέντευξή του στη ΕΡΑ Ιωαννίνων, σημειώνοντας πως η λειτουργία του θα επιτρέψει την είσοδο στη χώρα «υπό διασφαλισμένες υγειονομικές συνθήκες και προϋποθέσεις» και θα αποτρέψει την είσοδο από «άλλες διαβάσεις».


Ο κ. Γιόγιακας σημείωσε ότι το τελευταίο διάστημα, φτάνουν στο νοσοκομείο Φιλιατών άνθρωποι που είναι άγνωστο από που προήλθαν, ενώ ταυτόχρονα απηύθυνε έκκληση προς τους κατοίκους της Βορείου Ηπείρου, «να έρθουν με τον ορθό δρόμο ώστε να μην αποτελέσουν πηγή διασποράς».

Εκτιμά δε ότι με την πάροδο του χρόνου, στα μέσα Μάρτη, θα επανεξεταστούν τα μέτρα για το τελωνείο Μαυροματίου ώστε να μπορούν οι Βορειοηπειρώτες να έρχονται στη χώρα «δια της νόμιμης οδού».

Ολόκληρη τη συνέντευξη του Β. Γιόγιακα μπορείτε να ακούσετε εδώ:Να ανοίξει το τελωνείο του Μαυροματίου ζητά ο Βασίλης Γιόγιακας (ηχητικό) Να ανοίξει το τελωνείο του Μαυροματίου ζητά ο Βασίλης Γιόγιακας (ηχητικό) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες