Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) – Ένας Θεσπρωτός στο ριάλιτι η «Φάρμα»

Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) – Ένας Θεσπρωτός στο ριάλιτι η «Φάρμα»


Στο νέο ριάλιτι η «Φάρμα» συμμετέχει ένα δικό μας παιδί, ο Θεσπρωτός Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) από την Πέρδικα Θεσπρωτίας. Στο ριάλιτι θα συμμετέχουν 14 παίκτες και θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Οι 14 παίκτες θα ζήσουν σε ένα κτήμα σαν αγρότες, ξυπνώντας από τα χαράματα και φροντίζοντας τα ζώα, ενώ κάθε Κυριακή μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες.



Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης), επιχειρηματίας (ιδιοκτήτης Beach Bar)

Ο Κωνσταντίνος Μακρής γεννήθηκε στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Έχει 3 αδέρφια και είναι ο μικρότερος. Όλος ο κόσμος τον αποκαλεί Ντούπη, παρατσούκλι που του έβγαλαν τα ξαδέρφια του όταν ήταν μικρός. Ο Κωνσταντίνος σπούδασε στα Ιωάννινα αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και μαγειρική καθώς και κομμωτική.

Είναι αυτοδημιούργητος. Ξεκίνησε να δουλεύει από τα 12 και μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως βοηθός πλακά, ελαιοχρωματιστής, σερβιτόρος, barman, DJ και κομμωτής. Τα τελευταία χρόνια, μαζί με τα αδέρφια του, διατηρούν επιχείρηση Club, εστιατορίου και Beach Bar. Την χειμερινή περίοδο ασχολείται με αγοροπωλησίες ακινήτων.

Ο Κωνσταντίνος δήλωσε συμμετοχή στη Φάρμα μετά από παρότρυνση φίλων του. Θέλει να διεκδικήσει το έπαθλο, αλλά και να ζήσει την εμπειρία και να περάσει ωραία. Οι φίλοι του τον θεωρούν ήρεμη δύναμη, εργατικό, φιλικό, μάχιμο και προσαρμοστικό.

Δε γνωρίζει από αγροτικές εργασίες, αλλά είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Στη Φάρμα θα του λείψουν τα ανίψια και οι φίλοι του καθώς και η θάλασσα.
Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) – Ένας Θεσπρωτός στο ριάλιτι η «Φάρμα» Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) – Ένας Θεσπρωτός στο ριάλιτι η «Φάρμα» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.