https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δήλωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας κ. Δονάτου Μαρτίνη - Με ήπια συμπτώματα στο σπίτι του

Δήλωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας κ. Δονάτου Μαρτίνη - Με ήπια συμπτώματα στο σπίτι τουΣήμερα βγήκε το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ, που διενεργήθηκε στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης επαφών επιβεβαιωμένου κρούσματος και ήταν θετικό.
Παρά την χρήση μάσκας, την αποφυγή συνωστισμού και την τήρηση των λοιπών μέτρων, μια άτυχη στιγμή έφερε τo ανωτέρω αποτέλεσμα.
Αναρρώνω σπίτι μου βιώνοντας την εμπειρία του απρόβλεπτου Covid19 και περιμένω να ολοκληρωθεί ο κύκλος των 10 ημερών, αισιοδοξώντας ότι τα συμπτώματα θα παραμείνουν ήπια.
Εξυπακούεται, ότι το κτηνιατρείο μου θα παραμείνει κλειστό όσο χρειαστεί, ενώ θα γίνει και η προβλεπόμενη απολύμανση των χώρων του.
Σε ότι αφορά τα καθήκοντα μου ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, αυτά θα υλοποιούνται με την χρήση της τηλεδιάσκεψης.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και για τα μηνύματα συμπαράστασης.
Δήλωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας κ. Δονάτου Μαρτίνη - Με ήπια συμπτώματα στο σπίτι του Δήλωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας κ. Δονάτου Μαρτίνη - Με ήπια συμπτώματα στο σπίτι του Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.