https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Στις Ανατολικές πλαγιές του Μιτσικελίου το αεροσκάφος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Στις Ανατολικές πλαγιές του Μιτσικελίου το αεροσκάφοςΣε πλαγιά στην Ανατολική πλευρά του Μιτσικελίου, εντοπίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης τα συντρίμμια του εκπαιδευτικού αεροσκάφους. Ένα canadair, που συμμετείχε στην έρευνα, εντόπισε ένα ηλεκτρονικό σήμα το οποίο εξέπεμπε το αγνοούμενο αεροπλάνο. Αμέσως κινητοποιήθηκε το ελικόπτερο super puma, το οποίο συμμετείχε από το πρωί στην γιγαντιαία επιχείρηση έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για 4η ημέρα, πέταξε στην περιοχή και επιβεβαίωσε την πληροφορία.


Το σημείο συντριβής του εκπαιδευτικού αεροπλάνου βρίσκεται στην κορυφογραμμή, πάνω από το Καβαλάρι του Ανατολικού Ζαγορίου.

Το πρωί της Πέμπτης θα κινηθούν προς το σημείο που έχει πέσει το αεροσκάφος δύναμη της 5ης ΕΜΑΚ, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα.


Το αεροπλάνο της ιδιωτικής σχολής πιλότων με ένα 32χρονο Ιρακινό χειριστή, εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση τη Κυριακή 31 Ιανουαρίου. Το τελευταίο στίγμα του ήταν στις 12:28, περίπου 7 μίλια Β.Α του αεροδρομίου Ιωαννίνων στην περιοχή του Ανατολικού Ζαγορίου. Αμέσως στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην περιοχή. Επί 3 ημέρες, ΕΜΑΚ, Πυροσβεστική, Αστυνομία και εθελοντές από την περιοχή, μέσα σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, με χαμηλή νέφωση και βροχή, πραγματοποιούσαν έρευνες χωρίς αποτέλεσμα.

Οι φωτογραφίες από το σημείο της πτώσης του αεροσκάφους ,είναι του Βασίλη Ρούσκα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Στις Ανατολικές πλαγιές του Μιτσικελίου το αεροσκάφος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Στις Ανατολικές πλαγιές του Μιτσικελίου το αεροσκάφος Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 04, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.