Μήπως πρέπει να κλείσουν τα σχολεία και στην Ηγουμενίτσα και στο Φιλιάτι;

Μήπως πρέπει να κλείσουν τα σχολεία και στην Ηγουμενίτσα και στο Φιλιάτι;

Mε απόφαση του  δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη, κλειστά παρέμειναν σήμερα Δευτέρα, όλα τα σχολεία (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) του δήμου Σουλίου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε όλη την επικράτεια του δήμου.

Σήμερα η θερμοκρασία, στις 8 το πρωί, οπότε και οι περισσότεροι μαθητές μεταβαίνουν στα σχολεία τους, ήταν στην Παραμυθιά -4 βαθμούς, στο Φιλιάτι -2 και στην Ηγουμενίτσα ο υδράργυρος έδειχνε 0 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για το πρωινό της Τρίτης, είναι -9 βαθμούς στην Παραμυθιά και την πόλη των Φιλιατών, ενώ στην Ηγουμενίτσα -3 βαθμούς.

Λαμβάνοντας υπόψη τα επιβαλλόμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, όπου τα παράθυρα των σχολικών μονάδων πρέπει να μένουν ανοιχτά για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιστεύουμε πως και οι τρεις δήμαρχοι του νομού μας, θα πρέπει να λάβουν απόφαση να μείνουν κλειστά τα σχολεία, σε όλες τις βαθμίδες.

Άλλωστε τα μαθήματα δεν θα χάνονται, αφού σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεεκπαίδευση.

Μήπως πρέπει να κλείσουν τα σχολεία και στην Ηγουμενίτσα και στο Φιλιάτι; Μήπως πρέπει να κλείσουν τα σχολεία και στην Ηγουμενίτσα και στο Φιλιάτι; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.