https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Επιβεβαιωμένο κρούσμα στον ΕΦΚΑ Ηγουμενίτσας - Πολλά τα κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία

Επιβεβαιωμένο κρούσμα στον ΕΦΚΑ Ηγουμενίτσας - Πολλά τα κρούσματα σήμερα στη ΘεσπρωτίαΘετική στον κορωνοϊό ανιχνεύθηκε υπάλληλος που εργάζεται στα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Ηγουμενίτσα, σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr.

Υπενθυμίζουμε πως από εχτές Τρίτη το κατάστημα της Ηγουμενίτσας παρέμενε κλειστό για το κοινό, ενώ αύριο όλοι οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ θα πραγματοποιήσουν τεστ, ενώ εντύπωση προκαλεί πως δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ενημέρωση του κοινού για τον τρόπο συναλλαγής με την υπηρεσία.

Σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινωθεί μεγάλος αριθμός κρουσμάτων στο νομό Θεσπρωτίας, που και πάλι θα είναι διψήφιος, φτάνοντας ακόμα και τα 20 θετικά κρούσματα.

Χρειάζονται μόνο 22 ακόμα κρούσματα, ώστε ο νομός Θεσπρωτίας περάσει στο κόκκινο του χάρτη του ΕΟΔΥ, με ότι συνεπάγεται αυτό.


Επιβεβαιωμένο κρούσμα στον ΕΦΚΑ Ηγουμενίτσας - Πολλά τα κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία Επιβεβαιωμένο κρούσμα στον ΕΦΚΑ Ηγουμενίτσας - Πολλά τα κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.