https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Β. Γιόγιακας: Αναβάθμιση της ΜΑΦ και σταθμός του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Φιλιατών

Β. Γιόγιακας: Αναβάθμιση της ΜΑΦ και σταθμός του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΦιλιατώνΤην αναβάθμιση της ΜΑΦ και τη λειτουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών ζήτησε ο Βασίλης Γιόγιακας κατά την επίσκεψη του Γ.Γ. Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλου και του Προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου στο νοσοκομείο, συνοδεία μελών της Επιτροπής λοιμωξιολόγων και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Υγείας.
Ο γενικός γραμματέας, ο οποίος ξεναγήθηκε στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου - που λειτουργεί ως ΜΕΘ Covid για τη Θεσπρωτία - δεσμεύθηκε να προχωρήσει τις διαδικασίες για την αξιοποίηση της συνολικής δυναμικότητας της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας που ανέρχεται σε 7 κλίνες. Επίσης ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ προανήγγειλε την ίδρυση και λειτουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών.
Β. Γιόγιακας: Αναβάθμιση της ΜΑΦ και σταθμός του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Φιλιατών Β. Γιόγιακας: Αναβάθμιση της ΜΑΦ και σταθμός του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.