https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

117 κρούσματα τον Φεβρουάριο στη Θεσπρωτία

117 κρούσματα τον Φεβρουάριο στη Θεσπρωτία19,5 φορές περισσότερα σε σχέση με τον πρώτο μήνα του έτους, είναι το Φεβρουάριο τα κρούσματα κορονοϊού στη Θεσπρωτία.

Στον πρώτο μήνα του χρόνου είχαν επιβεβαιωθεί 158 κρούσματα σε όλη την Ήπειρο εκ των οποίων τα 103 στα Γιάννινα, τα 41 στην Πρέβεζα, μόλις οκτώ στην Άρτα και έξι στην Θεσπρωτία.

Θεσπρωτία και Άρτα παρότι ήταν σχεδόν λευκές περιοχές τον Φεβρουάριο σημειώθηκε μία πραγματική έκρηξη που οδήγησε και στο κόκκινο.

Από τα 636 συνολικά κρούσματα για την περιφέρεια Ηπείρου τον Φεβρουάριο, τα 118 έχουν επιβεβαιωθεί στην Άρτα και τα 117 στη Θεσπρωτία.

Στο Νομό Ιωαννίνων επιβεβαιώθηκαν 349 κρούσματα και στην Πρέβεζα καταγράφονται οι χαμηλότεροι δείκτες και η καλύτερη επιδημιολογική εικόνα με 52 συνολικά κρούσματα στη διάρκεια του μήνα.

Άρτα και Θεσπρωτία καταγράφουν τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων το τελευταίο δεκαήμερο.

Από την έναρξη της πανδημίας και μέχρι τώρα –σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχει ο ΕΟΔΥ- στην Ήπειρο έχουν επιβεβαιωθεί 2.797 κρούσματα.
117 κρούσματα τον Φεβρουάριο στη Θεσπρωτία 117 κρούσματα τον Φεβρουάριο στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 02, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. 117 κρούσματα και οι υπεύθυνοι συνεχίζουν να κωφεύουν.Τα σχολεία παραμένουν ανοιχτά ,ενώ οι διδακτικές ώρες χάνονται,καθώς η πλειοψηφία των παιδιών παραμένει σπίτι.Δυστυχώς η εμπιστοσύνη προς τους υπεύθυνους έχει κλονισθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.