15.000€ για μια σύνδεση του ΟΛΗΓ με την αποχέτευση, φυσικά με απευθείας ανάθεση

15.000€ για μια σύνδεση του ΟΛΗΓ με την αποχέτευση, φυσικά με απευθείας ανάθεση

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι ΟΛΗΓαρχες και σπαταλούν ανεξέλεγκτα τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, μέσω απευθείας αναθέσεων σε ημέτερους και φίλους.

Η νέα ανάθεση που προκαλεί την κοινή γνώμη, έχει να κάνει με τη σύνδεση του νέου Τερµατικού Κτιρίου Τ3 του Νέου Λιµένα Ηγουµενίτσας, µε το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης της πόλης (βιολογικός καθαρισµός).

Και προκαλεί, διότι το ποσό της απευθείας ανάθεση για μία σύνδεση με την αποχέτευση φτάνει τα 15.000€.



Όλοι συνδέσαμε τα σπίτια μας με την αποχέτευση και όλοι έχουμε μία εικόνα για το πόσο κοστίζουν οι συγκεκριμένες εργασίες.

Η ανάθεση δε, έγινε σε εταιρεία ΙΚΕ, που και στο παρελθόν έχει λάβει παχυλές αμοιβές για τις υπηρεσίες της από τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Υ.Γ. Ο μεγάλος αριθμός αναθέσεων που παρατηρούμε, μας αναγκάζουν τις επόμενες ημέρες να τις δημοσιεύσουμε και πάλι, αφού δυστυχώς το Υπουργείο Ναυτιλίας, ο τοπικός κυβερνητικός Βουλευτής και όσοι βάζουν πλάτες στη συγκεκριμένη διοίκηση, κωφεύουν.

Διαβάστε επίσης: 725 απευθείας αναθέσεις από την ΟΛΗΓ ύψους 1.754.617€ (ΛΙΣΤΑ)

15.000€ για μια σύνδεση του ΟΛΗΓ με την αποχέτευση, φυσικά με απευθείας ανάθεση 15.000€ για μια σύνδεση του ΟΛΗΓ με την αποχέτευση, φυσικά με απευθείας ανάθεση Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 04, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.