https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Διοικητής νοσοκομείου Φιλατών | “Τα περιοριστικά μέτρα δεν είναι αστείο”

Διοικητής νοσοκομείου Φιλατών | “Τα περιοριστικά μέτρα δεν είναι αστείο”Στα περιοριστικά μέτρα αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο facebook, ο Διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών κ. Χρήστος Τσουράς.

“Τα περιοριστικά μέτρα δεν είναι αστείο. Υπάρχουν άνθρωποι που “ματώνουν” οικονομικά εξαιτίας τους. Άνθρωποι που είναι στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, ρισκάροντας τις ζωές τους.

Υπάρχουν γιαγιάδες, παππούδες, γονείς, συγγενείς με προβλήματα υγείας. Αν δε μπορείτε να το κάνετε για εσάς, να το κάνετε για εκείνους που αγαπάτε.

Ας κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα, με γνώμονα το κοινό καλό. Ας σκεφτούμε όλους εκείνους που νόσησαν η νοσούν. Κι εκείνους που χάθηκαν.

Δε θα μας λείψουν οι βόλτες κι οι καφέδες, όσο θα μας λείψουν οι δικοί μας άνθρωποι που μπορεί να χαθούν. Με σύνεση και με υπομονή να βοηθήσουμε όλοι μαζί να το ξεπεράσουμε κι αυτό!”
Διοικητής νοσοκομείου Φιλατών | “Τα περιοριστικά μέτρα δεν είναι αστείο” Διοικητής νοσοκομείου Φιλατών | “Τα περιοριστικά μέτρα δεν είναι αστείο” Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 01, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.