Ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμών για τις ευπαθείς ομάδες - Οι πίνακες με τα νοσήματα υψηλού κινδύνου

Ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμών για τις ευπαθείς ομάδες - Οι πίνακες με τα νοσήματα υψηλού κινδύνου



Ξεκινά η διαδικασία του εμβολιασμού για τα άτομα που πάσχουν από νοσήματα υψηλού κινδύνου, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου. Σε αυτή την ομάδα περιλαμβάνονται άτομα με μεταμόσχευση οργάνων ή που βρίσκονται σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση, άτομα με νεφρική ανεπάρκεια, κυστική ίνωση, καρκίνο υπό αγωγή, χρόνια νοσήματα του αναπνευστικού συστήματος, και άτομα σε ανοσοκαταστολή.

Συγκεκριμένα, στις 19 Μαρτίου ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού για την ομάδα Α ατόμων υψηλού κινδύνου στην οποία υπολογίζονται 215.000 άτομα, ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19.

Στις 26 Μαρτίου ανοίγουν τα ραντεβού για τα άτομα 70-74 ετών ενώ αρχές Απριλίου για τα άτομα 65-69 ετών.

Ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε, επίσης, ότι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 28.000 μέχρι στιγμής εμβολιασμοί και έχουν διενεργηθεί συνολικά περισσότεροι από 1.300.000 εμβολιασμοί. Με την πρώτη δόση έχουν εμβολιαστεί 890.000 άτομα, ανέφερε. Σήμερα από τα 7.815 ραντεβού για εμβολιασμό πραγματοποιήθηκαν μέχρι το απόγευμα 6.684, προσέθεσε.

Δείτε τους πίνακες με τα νοσήματα υψηλού κινδύνου:






Ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμών για τις ευπαθείς ομάδες - Οι πίνακες με τα νοσήματα υψηλού κινδύνου Ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμών για τις ευπαθείς ομάδες - Οι πίνακες με τα νοσήματα υψηλού κινδύνου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 16, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.