Προκάλεσε ατύχημα μεθυσμένος και εγκατέλειψε το σημείο - Συνελήφθη λίγο αργότερα

Προκάλεσε ατύχημα μεθυσμένος και εγκατέλειψε το σημείο - Συνελήφθη λίγο αργότερα



Στην περιοχή της Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας, ημεδαπός, κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος. 
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας - Ιωαννίνων, ο κατηγορούμενος οδηγώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, που οδηγούσε επίσης ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του δεύτερου οχήματος. 
Στην συνέχεια ο κατηγορούμενος εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος ενώ εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
Προκάλεσε ατύχημα μεθυσμένος και εγκατέλειψε το σημείο - Συνελήφθη λίγο αργότερα Προκάλεσε ατύχημα μεθυσμένος και εγκατέλειψε το σημείο - Συνελήφθη λίγο αργότερα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 15, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.