Ανακοίνωση του Αλκιβιάδη Λάμπρου Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Θεσπρωτίας

Ανακοίνωση του Αλκιβιάδη Λάμπρου Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Θεσπρωτίας



Με αίτηση μου ζήτησα από τον Γραμματέα Οργανωτικού - Αναπληρωτή Γραμματέα Π.Ε. του γραφείου Οργανωτικού της Ν.Δ., την αναστολή της ιδιότητας μου, ως προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Θεσπρωτίας, λόγω της ανάθεσης σε μένα καθηκόντων Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου στον Τομέα Ιχθυοκαλλιεργειών και ύπαρξης σχετικού ασυμβίβαστου.

Με ευθύνη και απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ. ορίζεται για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας ως ασκών καθήκοντα Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Θεσπρωτίας ο κ. Κωνσταντίνου Θεοφάνης.

Ευχαριστώ τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., τους φίλους και τους συναγωνιστές της Ν.Δ. Θεσπρωτίας και την παράταξη στο σύνολό της, για την καλή συνεργασία και στήριξή μου στην άσκηση των καθηκόντων μου και την επίτευξη των ευγενών και δημοκρατικών στόχων του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη και της παράταξής μας.

Δηλώνω ότι στηρίζω τις επιλογές της παράταξης και θα προσφέρω το σύνολο των δυνατοτήτων μου, για νικηφόρους αγώνες, που προωθούν την Δημοκρατία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την αντιμετώπιση των δυσκολιών που περνάει η χώρα μας και ο λαός αυτή την περίοδο και την προοπτική της ανάπτυξης και της προόδου που εγγυάται κατά τον καλύτερο τρόπο, η πολιτική που προτείνει και εφαρμόζει η Ν.Δ., με την λαϊκή υποστήριξη.

Ευχαριστώ και πάλι και καλή αντάμωση στο μετερίζι του καθήκοντος και της ευθύνης.

Αλκιβιάδης Λάμπρου
Ανακοίνωση του Αλκιβιάδη Λάμπρου Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Θεσπρωτίας Ανακοίνωση του Αλκιβιάδη Λάμπρου Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 02, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.