https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τα είπαν Καραγιάννης και πρόεδροι κοινοτήτων για τις μονάδες καύσης βιομάζας

Τα είπαν Καραγιάννης και πρόεδροι κοινοτήτων για τις μονάδες καύσης βιομάζαςΣυνάντηση στο κοινοτικό γραφείο Προδρομίου με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Παραμυθιάς, Προδρομίου, Ζερβοχωρίου και Χόικας καθώς και με μέλη των τοπικών συμβουλίων, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καράγιαννης, μετά από αίτημα των προέδρων, για το θέμα των μονάδων παραγωγής ενέργειας απο βιομάζα.

Ο δήμαρχος Σουλίου, σημείωσε μεταξυ άλλων πως δεν είναι αρνητικός στις μονάδες εναλλακτικής παραγωγής ενέργειας, αρκεί να τηρούνται οι περιβαλλοντικοί όροι και να υλοποιηθούν με βάση ότι οριζει η κείμενη νομοθεσία, έτσι ώστε να μην υπάρχει επιβάρυνση και όχληση ούτε του περιβάλλοντος ουτε των κατοίκων παρακείμενων περιοχών..

Ενημέρωσε πως εχει ζητήσει από την αποκεντρωμένη διοίκηση Ηπείρου Δ. Μακεδονίας, ενημέρωση για το πόσες συνολικα μοναδες εχουν παρει άδεια καθως και οτι ζήτησε να εξεταστεί αν χρειάζεται επικαιροποίηση των περιβαλλοντικών όρων με τα σημερινά δεδομένα, καθώς οι εγκρίσεις για τις επενδύσεις έχουν δοθεί το 2016 και το 2017, τονίζοντας πως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται ευρεία διαβούλευση, κάτι που δεν είχε τότε πραγματοποιηθεί.
Τα είπαν Καραγιάννης και πρόεδροι κοινοτήτων για τις μονάδες καύσης βιομάζας Τα είπαν Καραγιάννης και πρόεδροι κοινοτήτων για τις μονάδες καύσης βιομάζας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 05, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.