ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΠΡΌΤΑΣΗ - Του ΑΛΚΗ ΦΑΤΣΙΟΥ

ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΠΡΌΤΑΣΗ - Του ΑΛΚΗ ΦΑΤΣΙΟΥ



ΠΡΟΣ
1. ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑΣ
2. ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΗΠΕΊΡΟΥ
3. ΑΝΤ/ΡΧΗ ΘΕΣ/ΤΙΑΣ κ. ΠΙΤΟΥΛΗ ΘΩΜΑ
4. ΕΦ. ΑΡΧΑΙΟΤΉΤΩΝ ΘΕΣ/ΤΙΑΣ
5. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΟΜΆΔΑ "ΑΝΑΠΟΛΏΝΤΑΣ ΕΝ .... ΗΓ/ΤΣΗ "
6. ΤΟΠΙΚΟΎΣ ΦΟΡΕΊΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΌΤΗΤΕΣ κάθε δραστηριότητας
7. Συμπολίτες μου ...

Πριν λίγες μέρες δημοσιεύθηκε ένα άρθρο του συμπολίτη ιατρού Αλέξανδρου Τζίμα , ο οποίος με το άρθρο του αυτό προτείνει , στα πλαίσια αναπλασεως , τόσον του παλαιού κάστρου που βρίσκεται στο δασύλλιο της πόλης μας , όσο και αυτού του δασυλλιου με μελέτες αναδείξεως του , την παράλληλη δημιουργία - ίδρυση ενός Ιστορικού Μουσείου - Αρχείου αυτής (της πόλης ) . Η παραπάνω ΙΔΈΑ - - ΠΡΌΤΑΣΗ νομίζω πως είναι απολύτως ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ . Ως ιδανικός δε χώρος γι'αυτό , προτείνεται η εγκατάσταση του στο γειτνιαζον κτίσμα , όπου σήμερα στεγάζεται το Δασαρχείο , και μετεγκατάσταση αυτού σε άλλο δημοτικό ή δημόσιο κτίσμα .
Έχω την άποψη πως αυτή η πρόταση αξίζει να μελετηθεί σοβαρά από όλους τους εμπλεκόμενους Δημόσιους και Δημοτικούς φορείς , έτσι ώστε με σοβαρά και στέρεα βήματα να προχωρήσουν στην υλοποίηση αυτής της προτάσεως. Νομίζω ότι περιττεύει ν'αναπτυξω τα ωφέλη που θα προκύψουν σε όλα τα επίπεδα , για τους κατοίκους, για την πόλη . Προσωπικά , αισθάνομαι την ανάγκη να εκδηλωσω την ΣΥΝΗΓΟΡΊΑ μου στην πρόταση αυτή και θα ήθελα να το πράξουν βέβαια και οι συμπολίτες μου . Ελπίζω και οι Δημοτικές και Δημόσιες Αρχές , καθώς και οι φορείς εις τους οποίους αποστέλλω το κείμενο μου αυτό , να πράξουν το ίδιο στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων ενός εκάστου .
Το παρόν θα δημοσιεύσω στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο , και με ανυπομονησία θα περιμένω την ανταπόκριση τους ... 
Συνημμένα στους ως άνω φορείς , αποστέλλω και το σχετικό άρθρο του κ. Αλέξανδρου Τζίμα .
ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΠΡΌΤΑΣΗ - Του ΑΛΚΗ ΦΑΤΣΙΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΠΡΌΤΑΣΗ - Του ΑΛΚΗ ΦΑΤΣΙΟΥ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 30, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.