Β. Γιόγιακας: Δύο θετικές εξελίξεις, σε πείσμα όσων επιμένουν να ανακαλύπτουν ένα πρόβλημα για κάθε λύση

Β. Γιόγιακας: Δύο θετικές εξελίξεις, σε πείσμα όσων επιμένουν να ανακαλύπτουν ένα πρόβλημα για κάθε λύση



Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καταλαβαίνω ότι, με την τελευταία ανακοίνωσή της για την εκπαίδευση, η πρόσφατα εκλεγμένη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας θέλει να δώσει ένα πρώτο δείγμα για το πώς αντιλαμβάνεται κάποια θέματα…
Αν όμως θέλει να κάνει αντιπολίτευση της προκοπής, θα πρέπει να ρωτήσει το Υπουργείο Παιδείας για τα κριτήρια επιλογής του νέου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, αντί να καλεί εμένα ή την Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας.
Χαίρομαι ωστόσο γιατί, με την ανακοίνωση αυτή, μου δίνεται η ευκαιρία να συγχαρώ το νέο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, το οποίο στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις.
Μου δίνεται επίσης η ευκαιρία να συγχαρώ την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για την απόφαση να παραχωρηθεί δωρεάν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, του ακινήτου του πρώην ΤΕΙ στη Βίγλιζα προκειμένου να στεγαστεί η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας.
Αν μη τι άλλο, είναι και τα δύο θετικές εξελίξεις, σε πείσμα όσων επιμένουν να ανακαλύπτουν ένα πρόβλημα για κάθε λύση…»
Β. Γιόγιακας: Δύο θετικές εξελίξεις, σε πείσμα όσων επιμένουν να ανακαλύπτουν ένα πρόβλημα για κάθε λύση Β. Γιόγιακας: Δύο θετικές εξελίξεις, σε πείσμα όσων επιμένουν να ανακαλύπτουν ένα πρόβλημα για κάθε λύση Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.