Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση συμμετοχής σε Σεμινάρια ΕΦΕΤ και Τεχνικών Ασφαλείας

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση συμμετοχής σε Σεμινάρια ΕΦΕΤ και Τεχνικών Ασφαλείας



Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Ηπείρου υλοποίει τα παρακάτω προγράμματα κατάρτισης:

Α) Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) για το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Β) Τεχνικών Ασφαλείας, κατηγορίας Β & Γ, όπου παρέχεται η δυνατότητα σε εργοδότες επιχειρήσεων που ανήκουν στην Β και Γ Κατηγόρια επικινδυνότητας και δεν επιθυμούν να αναθέσουν καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας σε άτομο εκτός της επιχείρησης ή να κάνουν σύμβαση με Εξωτερικές Υπηρεσίες Προστασίας και Πρόληψης, να επιμορφωθούν και να αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρηση τους, εφόσον έχουν τα κατάλληλα προσόντα. Η κατάρτιση εργοδοτών που μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικών Ασφαλείας είναι ελάχιστης διάρκειας 10 ή 35 ωρών ανάλογα με το βαθμό επικινδυνότητας της επιχείρησης.

Αναγκαία προϋπόθεση για την υλοποίηση των προγραμμάτων, είναι η συμμετοχή σε αυτά κατ’ ελάχιστο 14 συμμετεχόντων οι οποίοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, το αργότερο έως και την Παρασκευή 30 Aπριλίου 2021 (για τον Α κύκλο αιτήσεων), αποστέλλοντας στο Επιμελητήριο αποκλειστικά μέσω email (mitroa2@e-thesprotias.gr), συμπληρωμένη και σφραγισμένη Αίτηση την οποία μπορούν να προμηθευτούν από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.e-thesprotias.gr/.

Ο τρόπος υλοποίησης των σεμιναρίων (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως) θα εξαρτηθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα κατά τον χρόνο υλοποίησης τους.

Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι:
- σεμινάριο ΕΦΕΤ 70€ (10 ώρες)
- σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας Γ κατηγορίας 50€ (10 ώρες)
- σεμινάριο Τεχνικoύ Ασφαλείας Β κατηγορίας 100€ (35 ώρες).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε και στο ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Ηπείρου (Σταύρου Νιάρχου 94 , Ιωάννινα, τηλ.: 26510 44727).

Η δήλωση συμμετοχής στην ανωτέρω δράση αποτελεί ανταποδοτική υπηρεσία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας προς τα Τακτικά του Μέλη.
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση συμμετοχής σε Σεμινάρια ΕΦΕΤ και Τεχνικών Ασφαλείας Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση συμμετοχής σε Σεμινάρια ΕΦΕΤ και Τεχνικών Ασφαλείας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 17, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.