Μάριος Κάτσης: «O ΟΛΗΓ να ανακαλέσει την απόφαση για μεταφορά αδρανών υλικών από το Λιμάνι

Μάριος Κάτσης: «O ΟΛΗΓ να ανακαλέσει την απόφαση για μεταφορά αδρανών υλικών από το Λιμάνι



Η απόφαση του ΟΛΗΓ να επιτρέψει τη φόρτωση αδρανών υλικών σε πλοία, σε θέση εντός του λιμανιού της Ηγουμενίτσας είναι σε λάθος κατεύθυνση και πρέπει να ανακληθεί.

Έρχεται σε αντίθεση με τους κατοίκους της Ηγουμενίτσας από την αύξηση της κίνησης που θα προκληθεί, με τους κατοίκους του Λαδοχωρίου που ήδη επιβαρύνονται από τα καυσαέρια των πλοίων και δεν μπορούν να επιβαρυνθούν με επιπλέον σκόνη και θόρυβο ενώ κάθετα αντίθετη είναι και η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων και Επιχειρήσεων Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού Ηπείρου σε επιστολή της.

Είναι να αναρωτιέται κανείς τι συμφέροντα εξυπηρετεί η διοίκηση του ΟΛΗΓ για να επιμένει σε μια απόφαση που όχι μόνο βάζει την τοπική κοινωνία αλλά διχάζει και το ίδιο του το Διοικητικό Συμβούλιο. Ας ασχοληθούν με τις διαδικασίες απόδοσης της χερσαίας ζώνης, τώρα που τα μνημόνια συνεργασίας με το Δήμο Ηγουμενίτσας πήγαν περίπατο - όπως αναμέναμε - και ας αφήσουν τις διχαστικές αποφάσεις.

Υ.Γ. Ας αναλογιστούμε όλοι πως το καλό της υπόθεσης είναι πως ακόμα και η διορισμένη διοικήση ενός επιτελικού κράτους που συμπεριφέρεται ετσιθελικά, υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσει υπό την πίεση του πολιτικού κόστους. Όταν ξεπουλήσουν το λιμάνι όμως, ο ιδιώτης δεν θα ρωτά κανέναν για οποιαδήποτε απόφαση…
Μάριος Κάτσης: «O ΟΛΗΓ να ανακαλέσει την απόφαση για μεταφορά αδρανών υλικών από το Λιμάνι Μάριος Κάτσης: «O ΟΛΗΓ να ανακαλέσει την απόφαση για μεταφορά αδρανών υλικών από το Λιμάνι Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 11, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.