Πλύθηκε ο πεζόδρομος, επαναλειτουργούν οι δημόσιες τουαλέτες

Πλύθηκε ο πεζόδρομος, επαναλειτουργούν οι δημόσιες τουαλέτες



Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών, πραγματοποίησε χθες, Κυριακή 25 Απριλίου, πλύσιμο του πεζόδρομου της Γρ. Λαμπράκη, καθώς και των κάθετων σε αυτή οδών, Ελευθερίου Βενιζέλου και 23ης Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, με όλο το διαθέσιμο προσωπικό, πραγματοποιούνται εργασίες ελαιοχρωματισμού, κλαδέματος και κοπής χόρτων σε ολόκληρο τον Δήμο.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι εδώ και λίγες μέρες τέθηκαν και πάλι σε λειτουργία οι δημόσιες τουαλέτες της πλατείας Δημαρχείου. Οι μέρες και ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα – Παρασκευή από τις 08:00 – 14:00.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι χρέος όλων μας να διατηρούμε καθαρούς τους δημόσιους χώρους, να τους προφυλάσσουμε από βανδαλισμούς, αλλά και να δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό στους υπαλλήλους καθαριότητας.

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος
Χριστίνα Τζέλλου
Πλύθηκε ο πεζόδρομος, επαναλειτουργούν οι δημόσιες τουαλέτες Πλύθηκε ο πεζόδρομος, επαναλειτουργούν οι δημόσιες τουαλέτες Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 26, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.