https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ ο Θανάσης Χασκής

Στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ ο Θανάσης Χασκής


Στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ την αρχαιότερη ομοσπονδία στην Ελλάδα. εκλέχτηκε ο πρόεδρος του Πρωτέα Ηγουμενίτσας Θανάσης Χασκής.
Στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 31 Μαρτίου ο Θανάσης Χασκής εκλέχθηκε στο νέο διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο την Σοφία Σακοράφα.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook ανέφερε:
Μετά την ολοκλήρωση των σημερινών εκλογών του ΣΕΓΑΣ θεωρώ Μεγάλη μου τιμή αλλά και ευθύνη να συμμετάσχω στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ!!!
Θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης όλων των σωματείων και νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο συνεχίζοντας με την ίδια διάθεση την προσπάθεια που ξεκινήσαμε στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ . 
Ως παρακαταθήκη και οδηγό το πετυχημένο έργο που επιτέλεσαν οι προηγούμενες διοικήσεις η νέα διοίκηση του ΣΕΓΑΣ με Πρόεδρο τη Σοφία Σακοράφα, με γνώμονα την διάθεση για προσφορά , το ήθος και την ανάπτυξη του Στίβου έχει να επιτελέσει πολύ σημαντικό έργο . 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!!
Στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ ο Θανάσης Χασκής Στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ ο Θανάσης Χασκής Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 01, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.