Συνελήφθη ημεδαπός για μεταφορά προς το εσωτερικό της χώρας δύο παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθη ημεδαπός για μεταφορά προς το εσωτερικό της χώρας δύο παράτυπων μεταναστών



Συνελήφθη χθες (21-04-2021) το απόγευμα στους Νεγράδες Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά δύο παράτυπων μεταναστών και απειλή.
Συγκεκριμένα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος, με το οποίο όπως διαπιστώθηκε προωθούσε στην ενδοχώρα δύο αλλοδαπούς, που στερούνταν νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη Χώρα.
Επίσης, συνελήφθησαν οι παραπάνω αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών καθώς και για παραβίαση των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατασχέθηκαν:
το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την παράνομη μεταφορά,
το χρηματικό ποσό των -1.200- ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του οδηγού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων.
Συνελήφθη ημεδαπός για μεταφορά προς το εσωτερικό της χώρας δύο παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη ημεδαπός για μεταφορά προς το εσωτερικό της χώρας δύο παράτυπων μεταναστών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 22, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.