Μήνυμα του δημάρχου Σουλίου για το Πάσχα

Μήνυμα του δημάρχου Σουλίου για το Πάσχα



Αγαπητές συνδημότισσες,
Αγαπητοί συνδημότες,

Τις Άγιες Ημέρες αυτές του Πάσχα, που για ακόμη μια χρονιά θα γιορτάσουμε μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, κάτω από τις ειδικές συνθήκες που επιτάσσει η πανδημία, ας αναλογιστούμε τα Πάθη του Χριστού της Μεγάλης Εβδομάδας, προσδοκώντας το ελπιδοφόρο μήνυμα του Θεανθρώπου για ανιδιοτελή αγάπη προς τον συνάνθρωπο με αποκορύφωμα την Ανάσταση.

Αντλώντας δύναμη και αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε τα κάθε είδους προβλήματα που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία μας, αναπτύσσοντας αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης, ας ενισχύσουμε τις ηθικές αξίες που αποτελούν διαχρονικά τον πολύτιμο οδηγό μας για μια κοινωνία με κέντρο τον άνθρωπο όπου θα κυριαρχεί η αγάπη, η εμπιστοσύνη και ο αλτρουισμός.

Με την υγειονομική κρίση που εξακολουθεί να δοκιμάζει όλη την ανθρωπότητα, ας υπομείνουμε καρτερικά με σύνεση και υπακοή, για τη διασφάλιση του πολυτιμότερου αγαθού που είναι η υγεία, με ατομική και ταυτόχρονα συλλογική ευθύνη και με πίστη στις δυνάμεις μας, για ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μέλλον απαλλαγμένο από δεινά και κακουχίες.

Εύχομαι σε όλες και σε όλους, το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει τις ζωές όλων μας χαρίζοντας υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και οικογενειακή ευημερία.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
Μήνυμα του δημάρχου Σουλίου για το Πάσχα Μήνυμα του δημάρχου Σουλίου για το Πάσχα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 27, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.