Πρωτοφανείς διάλογοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο - Αλήτη αποκάλεσε ο Ριζόπουλος τον Περιφερειάρχη (+ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτοφανείς διάλογοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο - Αλήτη αποκάλεσε ο Ριζόπουλος τον Περιφερειάρχη (+ΒΙΝΤΕΟ)



Πρωτοφανής ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου με βαρύτατες εκφράσεις που ακούστηκαν και μάλιστα σε ένα θέμα που δικαιολογούσε ούτε την ένταση, ούτε τους χαρακτηρισμούς.

Το θέμα αφορούσε στην ανανέωση της θητείας των μελών του του Περιφερειακού Επιστημονικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) Περιφέρειας Ηπείρου.

Η ανανέωση της θητείας των Καθηγητριών Βασιλικής Μπούμπα και Σταυρούλας Τσιάρα προκάλεσε αρχικά τις αντιρρήσεις του Σπύρου Ριζόπουλου ο οποίος είχε έναν «θερμό» διάλογο με τον Περιφερειάρχη.

«Εμείς αυτούς προτείνουμε, θέλετε κάτι άλλο… άντε γεια…» ανέφερε ο κ. Καχριμάνης απευθυνόμενος στον Σπύρο Ριζόπουλο ο οποίος του ανταπάντησε «ποιος έγινες, ο Τάκης του Ολυμπιακού…»…

Τα «πρόσεχε» και «μαζέψου» ήταν αυτά που ακολούθησαν με τον Σπύρο Ριζόπουλο να λέει απευθυνόμενος στον περιφερειάρχη «δεν είναι σπίτι του ούτε στάνη…» και τον περιφερειάρχη να ανταπαντά για τα σαλόνια της Αθήνας.

Η τάξη επανήλθε αλλά ήταν για λίγο…

Όσα ακολούθησαν είναι πρωτοφανή για τα τοπικά δεδομένα με εκφράσεις που δεν τιμούν τους αιρετούς και μάλλον δεν έχουν ξανακουστεί σε συνεδρίαση είτε Περιφερειακού είτε και δημοτικού συμβουλίου.

Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας του ίδιου θέματος ο Περιφερειάρχης θέλησε να τοποθετηθεί λέγοντας ότι ήταν ατόπημα η αναφορά του κ. Ριζόπουλου στο ρόλο της κ. Τσάρα κατά την διαχείριση της πανδημίας.

«Κύριε Ριζόπουλε είστε απών από όλα, είστε Αθηναίος, καμία σχέση με την περιοχή… Μη μας προκαλείτε κιόλας», ανέφερε ο Περιφερειάρχης…

Ο Σπύρος Ριζόπουλος ζήτησε να απαντήσει επί προσωπικού αναφέροντας μεταξύ άλλων …«πιστοποιητικά πατριωτισμού δεν δέχομαι από κανέναν.. Όσο έχεις αδικήσει τον τόπο στον οποίο έχεις κολοκάτσει είκοσι χρόνια δεν τον έχει αδικήσει κανένας… Τον έχεις υποτάξει, τον έχεις διαφθείρει… την πολιτική αλητεία σου δεν την ανέχτηκα ποτέ…» είπε μεταξύ άλλων και κλείνοντας με ανοιχτό το μικρόφωνο αποκάλεσε τον Περιφερειάρχη «αλήτη»…

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς και με εξ ίσου βαρύτατες εκφράσεις απευθύνθηκε στον Σπύρο Ριζόπουλο τον οποίο μεταξύ άλλων αποκάλεσε τουρίστα.

Ο διάλογος ήταν έντονος και προκάλεσε την έκρηξη του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου ο οποίος προσπάθησε να τους ανακαλέσει στην τάξη λέγοντας ότι είναι ντροπή όσα ακούστηκαν… «Δεν θέλω να ξαναπροεδρεύσω σε τέτοιο συμβούλιο… Κάνετε παράσταση…» είπε..


Πρωτοφανείς διάλογοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο - Αλήτη αποκάλεσε ο Ριζόπουλος τον Περιφερειάρχη (+ΒΙΝΤΕΟ) Πρωτοφανείς διάλογοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο - Αλήτη αποκάλεσε ο Ριζόπουλος τον Περιφερειάρχη (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.