Επιτέλους ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος προς τον Πύργο Ραγίου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Επιτέλους ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος προς τον Πύργο Ραγίου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου που οδηγεί από την παραλία του Δρεπάνου στην Ηγουμενίτσα, προς τον αρχαιολογικό χώρο του Πύργου Ραγίου.

Το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου, εντάσσεται στο ευρύτερο έργο του Δήμου Ηγουμενίτσας που αφορά τη βελτίωση αγροτικών οδών, συνολικού προϋπολογισμού 836.893€ και το οποίο εκτελείται από την τεχνική εταιρεία Νικόλαος Κασσαβός.

Η βελτίωση του δρόμου που οδηγεί στον αρχαιολογικό χώρο, ελπίζουμε να λειτουργήσει και ως μοχλός πίεσης προς την αρχαιολογία, ώστε ο Πύργος να είναι επισκέψιμος τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες για τους επισκέπτες και όχι με τηλεφωνικό ραντεβού, όπως ισχύει τώρα.


Επιτέλους ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος προς τον Πύργο Ραγίου (+ΒΙΝΤΕΟ) Επιτέλους ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος προς τον Πύργο Ραγίου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 23, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Η παραδοση ολοκληρωσης του εργου της ασφαλτοστρωσης προβλεπει εμφανη χαραξη διαχωριστικης γραμμης μεταξυ των λωριδων των τροχοφων, ως επισης και διαδρομο ή διαδρομους, για πεζους τουλαχιστον και τετραποδων που χρησιμοποιουν οι αγροτες σαν μεταφορικο μεσον (γιατι παντα θα υπαρχουν και τετοιοι χρηστες)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.