Κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα του Θεσπρωτού

Κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα του Θεσπρωτού


Τέσσερα θετικά δείγματα στον covid19, εντοπίστηκαν τις τελευταίες ημέρες, σε ποδοσφαιριστές της ομάδας του Θεσπρωτού.

Το πρώτο θετικό δείγμα αφορά ποδοσφαιριστή ο οποίος λόγω τραυματισμού απείχε από τις προπονήσεις της ομάδα και μάλιστα βρισκόταν εκτός Θεσπρωτίας.

Το δεύτερο κρούσμα ανιχνεύθηκε το βράδυ της Κυριακής σε ποδοσφαιριστή, ο οποίος συμμετείχε στο εντός έδρας αγώνα της ομάδας το Σάββατο.


Και οι δυο ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε μεμονωμένα τεστ, εκτός των προληπτικών που γίνονται δυο φορές την εβδομάδα στην ομάδα,  λόγω επαφής τους με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Τα άλλα δύο θετικά δείγματα, ανήκουν σε ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αποστολή της ομάδας στην Αριδαία για το ματς με τον τοπικό Αλμωπό, τη μεγάλη Τετάρτη.

Ο ένας εκ των δύο, κατά την επιστροφή της αποστολής από την Αριδαία και λόγω συμπτωμάτων που ένιωσε, πραγματοποίησε self test εντός του λεωφορείου, το οποίο και βγήκε θετικό, ενώ ο δεύτερος εντοπίστηκε θετικός, σε tests που πραγματοποιήσαν όλα τα μέλη της αποστολής κατά την επιστροφή τους στην Ηγουμενίτσα.

Τα tests θα επαναληφθούν στα υπόλοιπα μέλη και τις επόμενες ημέρες.

Κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα του Θεσπρωτού Κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα του Θεσπρωτού Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 29, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.