https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Καταγγελία της ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για το εργατικό ατύχημα στην Παραμυθιά

Καταγγελία της ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για το εργατικό ατύχημα στην Παραμυθιά
Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη μακριά λίστα των εργατικών ατυχημάτων και δυστυχημάτων που στην πραγματικότητα πρόκειται για ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ! Οι αμέτρητες ώρες αδιάκοπης δουλειάς, σε άκρως επικίνδυνες συνθήκες που φτάνουν τα όρια της εξάντλησης, τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας ακόμα και σε επικίνδυνες δουλειές, η εγκληματική πολιτική του κεφαλαίου που αντιμετωπίζει τον εργάτη σαν αναλώσιμο υλικό και το θάνατο του σαν παράπλευρη απώλεια. Εκεί βρίσκονται οι πραγματικές αιτίες που οδήγησαν και στο χθεσινό ατύχημα.

Την τελευταία μάλιστα περίοδο έχουμε όλο και περισσότερα θύματα της εργατικής τάξης και συνολικά των εργαζομένων της χώρας με λίγα μόνο παραδείγματα τους αμέτρητους ντελιβεράδες σε όλη την Ελλάδα, στην Κοζάνη θύματα δύο εργολαβικούς εργαζόμενους και στην Εύβοια με θύματα τρεις εναερίτες λίγες μέρες νωρίτερα.

Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση, για λογαριασμό Κεφαλαίου-Εργοδοσίας προετοιμάζει το αντεργατικό τερατούργημα Χατζηδάκη που μεταξύ άλλων καταργεί το 8ωρο ΕΝΟΨΕΙ μάλιστα Πρωτομαγιάς.

Η ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους το εργοδοτικό έγκλημα και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της φετινής Πρωτομαγιάς (06/05 Ηγουμενίτσα) ως αναγκαία απάντηση στην πολιτική Κεφαλαίου – Κυβέρνησης που θυσιάζει τις ζωές μας για τα Κέρδη τους.
· Να δηλώσουμε μαζικά και αποφασιστικά ότι η εργατική τάξη δε θα θυσιαστεί στο βωμό της κερδοφορίας του κεφαλαίου!
· Μόνο η πάλη των εργαζομένων μπορεί να βάλει φραγμό στην εγκληματική πολιτική του συστήματος!
· Να υπερασπιστούμε τη ζωή και τα δικαιώματά μας
· Κάτω τα χέρια από τα εργασιακά δικαιώματα και τις κατακτήσεις
· ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 25/04/2021
Καταγγελία της ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για το εργατικό ατύχημα στην Παραμυθιά Καταγγελία της ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για το εργατικό ατύχημα στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 25, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.