Rapid tests το Σάββατο στην Κρυσταλλοπηγή Παραμυθιάς

Rapid tests το Σάββατο στην Κρυσταλλοπηγή Παραμυθιάς



Ο Δήμος Σουλίου σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προχωρά στη διενέργεια δωρεάν ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) και σε επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο και σε πεζούς.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Απριλίου 2021, στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων στην Κρυσταλλοπηγή, από ώρα 10:00 π.μ έως 14:00 μ.μ.

Οι πολίτες θα προσέρχονται στο χώρο εξέτασης είτε με το όχημά τους (αυτοκίνητο, μηχανάκι), είτε πεζοί, φορώντας τη μάσκα τους, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Μέσα στο αυτοκίνητο, μπορούν να επιβαίνουν μέχρι 2 άτομα πλέον του οδηγού, εκτός αν πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

*Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η δράση θα αναβληθεί και θα προγραμματιστεί εκ νέου.
Rapid tests το Σάββατο στην Κρυσταλλοπηγή Παραμυθιάς Rapid tests το Σάββατο στην Κρυσταλλοπηγή Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 02, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.