2 συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Σουλίου

2 συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Σουλίου



Συνεδριάζει στη Παραμυθιά στις 26 και 28 Μαϊου (2 συνεδριάσεις), η οικονομική επιτροπή του δήμου Σουλίου για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

26 Μαϊου
  1. Έγκριση της υπ. αριθμ. 33/2021 μελέτης και απόφαση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ» στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ04 στον άξονα προτεραιότητας: «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ», με τίτλο: «Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων, Γωνιές Ανακύκλωσης και Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων».
  2. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών για την προμήθεια Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων στο Δήμο Σουλίου στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ» στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ12 στον άξονα προτεραιότητας: «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ», με τίτλο: «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους».
  3. Έγκριση της υπ. αριθμ. 34/2021 μελέτης και απόφαση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο: «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ με έμφαση στην πολιτική προστασία, στην διοικητική ικανότητα και στην προστασία ηλικιωμένων από τον COVID-19» στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ08 στον άξονα προτεραιότητας: «Ψηφιακή Σύγκλιση», με τίτλο: «Smart cities, ευφυείς εφαρμογές, συστήματα και πλατφόρμες για την ασφάλεια, υγεία – πρόνοια, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εκπαίδευση – πολιτισμό – τουρισμό και περιβάλλον, δράσεις και μέτρα πολιτικής προστασίας, προστασίας της δημόσιας υγείας και του πληθυσμού από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19».
  4. Έγκριση της υπ. αριθμ. 35/2021 μελέτης και απόφαση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο: «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ με έμφαση στις εφαρμογές ψηφιακού πολιτισμού και τουρισμού και στην προστασία δημοτών από τον COVID-19»» στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ08 στον άξονα προτεραιότητας: «Ψηφιακή Σύγκλιση», με τίτλο: «Smart cities, ευφυείς εφαρμογές, συστήματα και πλατφόρμες για την ασφάλεια, υγεία – πρόνοια, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εκπαίδευση – πολιτισμό – τουρισμό και περιβάλλον, δράσεις και μέτρα πολιτικής προστασίας, προστασίας της δημόσιας υγείας και του πληθυσμού από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19».
  5. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης έκτασης για σταβλικές εγκαταστάσεις.
  6. Εξειδίκευση πιστώσεων προϋπ/σμού οικ. έτους 2021 .

28 Μαίου
  1. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Συντήρηση, επισκευή και διαμόρφωση ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων και αύλειων χώρων σχολείων του Δήμου Σουλίου» στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ10 στον άξονα προτεραιότητας: «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός», με τίτλο: «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑμΕΑ».
  2. Έγκριση της υπ. αριθμ. 37/2021 μελέτης και απόφαση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο: «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ» στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ12 στον άξονα προτεραιότητας: «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ», με τίτλο: «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους».
  3. Απόφαση αποδοχής των όρων συμμετοχής της υπ. αριθ. πρωτ. 14578/24-07-2020 Πρόσκλησης AT11 στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», με τίτλο «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)» στα πλαίσια του άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», και απόφαση υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης του Δήμου Σουλίου με τίτλο πράξης: «Αντισεισμικές παρεμβάσεις δημοσίων σχολείων & δημοτικών κτιρίων του Δήμου Σουλίου».
  4. Έγκριση της υπ. αριθμ. 38/2021 μελέτης και απόφαση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο: «Συντήρηση, επισκευή και διαμόρφωση ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων και αύλειων χώρων σχολείων του Δήμου Σουλίου» στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ10 στον άξονα προτεραιότητας: «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός», με τίτλο: «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑμΕΑ».
  5. Προτεραιοποίηση προτάσεων χρηματοδότησης του Δήμου Σουλίου στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ,βάσει του υπ. αριθμ. πρωτ. 298/20-04-2021 εγγράφου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης και Εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΔΕ ΥΠΕΣ).
  6. Χορήγηση 1ης παράτασης της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Σουλίου», ΤΜΗΜΑ Β : «ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ–ΗΜΙΚΑΜΠΙΝΟ».
  7. Χορήγηση 1ης παράτασης της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Σουλίου», ΤΜΗΜΑ Γ : ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑΣ».
  8. Χορήγηση 1ης παράτασης της προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια –τοποθέτηση δαπέδου για τα κλειστά γυμναστήρια Γαρδικίου και Λυκείου Παραμυθιάς» .
  9. Χορήγηση 1ης παράτασης της μελέτης με τίτλο: «Ενίσχυση ύδρευσης Γλυκής –Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Μανδροτόπου κοινότητας Σκανδάλου Δήμου Σουλίου».
  10. Χορήγηση 1ης παράτασης του έργου: «Διεύρυνση – σωλήνωση γεώτρησης Τ.Κ Καλλιθέας Δήμου Σουλίου».
  11. Χορήγηση 6ης παράτασης του έργου: «ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΑΓΩΓΩΝ ΠΑΝΤΟΡΟΪΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» .
  12. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας .
2 συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Σουλίου 2 συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 26, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.