Πιστοποίηση της Περιφέρειας Ηπείρου για χορήγηση αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας από την ΑΑΔΕ

Πιστοποίηση της Περιφέρειας Ηπείρου για χορήγηση αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας από την ΑΑΔΕ



Η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου πιστοποιήθηκε πρόσφατα για τη Χορήγηση αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας από την Α.Α.Δ.Ε..

Η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας (ΚΕ.Δ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το οποίο είναι το πληροφοριακό σύστημα που αναπτύχθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, με στόχο τη διασύνδεση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης.

Το Κέντρο Διαλειτουργικότητας (ΚΕ.Δ) εξασφαλίζει ένα ενιαίο περιβάλλον (υποδομή) εγκατάστασης και χρήσης διαδικτυακών υπηρεσιών, μέσω του οποίου ανταλλάσσονται επιχειρησιακά δεδομένα μεταξύ του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και των Φορέων του Δημοσίου.

Η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου, θα μπορεί πλέον να εκδίδει αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας, όπου αυτό απαιτείται, για τους συναλλασσομένους της συμβάλλοντας έτσι στην απλούστευση και επίσπευση των διαδικασιών εξόφλησης των δικαιούχων.

Υπενθυμίζουμε δε ότι, με την πιστοποίηση που ήδη έχει η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου και για τη λήψη ασφαλιστικής ενημερότητας από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), το όφελος για τους συναλλασσόμενους δικαιούχους είναι μεγαλύτερο.
Πιστοποίηση της Περιφέρειας Ηπείρου για χορήγηση αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας από την ΑΑΔΕ Πιστοποίηση της Περιφέρειας Ηπείρου για χορήγηση αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας από την ΑΑΔΕ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 11, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.