Προκάλεσε τους γαλάζιους παράγοντες

Προκάλεσε τους γαλάζιους παράγοντες



Καθαρές κουβέντες από τον αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη ο οποίος παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, στο θέμα που αφορούσε την χερσαία ζώνη λιμένα.

Το θέμα άνοιξε καθώς προχωρά η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΗΓ και η χερσαία ζώνη δεν έχει αποδοθεί στην πόλη όπως είχαν δεσμευτεί δεξιές και αριστερές πολιτικές ηγεσίες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης λοιπόν τοποθετήθηκε ξεκάθαρα επισημαίνοντας ότι η χερσαία ζώνη ανήκει στην πόλη, το Δρέπανο είναι παραχωρημένο στο Δήμο με απόφαση Νομάρχη και πρότεινε ότι να συνταχθεί τοπογραφικό με τις οριοθετημένες τις εκτάσεις που ο δήμος θεωρεί δικές του. Δεν διεκδικεί αλλά είναι περιουσία του.

Δεσμεύτηκε ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα υποστηριχθεί από την Περιφέρεια…

Και κει ζήτησε να πάρει ξεκάθαρη θέση τόσο ο γαλάζιος βουλευτής όσο και ο Αντώνης Μπέζας.. Έχουν υποχρέωση να παλέψουν και να σταθούν δίπλα στην πόλη και τους κατοίκους..

«Να βγούμε επιθετικά γιατί πιστεύω ότι μας χρυσώνουν το χάπι» ανέφερε ο Θωμάς Πιτούλης..

Πέταξε την μπάλα και στους… ομοιδεάτες του γαλάζιους παράγοντες οι οποίοι οφείλουν να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί..



Προκάλεσε τους γαλάζιους παράγοντες Προκάλεσε τους γαλάζιους παράγοντες Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 13, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.