Ο Α. Λοβέρδος φωτογραφήθηκε στην τοπική του ΠΑΣΟΚ στο Φιλιάτι Θεσπρωτίας

Ο Α. Λοβέρδος φωτογραφήθηκε στην τοπική του ΠΑΣΟΚ στο Φιλιάτι Θεσπρωτίας 


Να «σηκώσουμε ξανά τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ παντού» και να ανοίξουν και πάλι τα γραφεία του σε όλη την Ελλάδα ήταν το μήνυμα που έστειλε από τη Θεσπρωτία ο Ανδρέας Λοβέρδος.


Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος για την ηγεσία της παράταξης, επισκέφθηκε τις Φιλιάτες Θεσπρωτίας και τα γραφεία της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή. Φωτογραφήθηκε μάλιστα με το τοπικό στέλεχος που συντηρεί με έξοδά του τα εν λόγω γραφεία.

Η ανάρτηση Λοβέρδου στα social media:

«Με αφορμή ένα επαγγελματικό δικηγορικό ραντεβού στην περιοχή βρήκα σήμερα την ευκαιρία να επισκεφτώ τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας για να συναντηθώ με τον φίλο και συναγωνιστή Παναγιώτη Τζοβάρα που με δικά του έξοδα συντηρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ της τοπικής δημοτικής οργάνωσης.
Φωτογραφήθηκα μαζί του και από τους Φιλιάτες στέλνω διπλό μήνυμα:
Τιμή και ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι στήριξαν, υποστήριξαν και κράτησαν όρθιο το ΠΑΣΟΚ
Υπόσχεση να ανοίξουμε σε όλη την Ελλάδα ξανά τα γραφεία της παράταξης και να στήσουμε ξανά τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ παντού. #Andreas».


Ο Α. Λοβέρδος φωτογραφήθηκε στην τοπική του ΠΑΣΟΚ στο Φιλιάτι Θεσπρωτίας Ο Α. Λοβέρδος φωτογραφήθηκε στην τοπική του ΠΑΣΟΚ στο Φιλιάτι Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 04, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.