Στο Σούλι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Γιάννα Αγγελοπούλου

Στο Σούλι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Γιάννα Αγγελοπούλου



Στις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης για τα 218 χρόνια από το ολοκαύτωμα του Σουλίου και την αυτοθυσία του καλογήρου Σαμουήλ και των Σουλιωτών για την Ελευθερία, βρίσκονται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Μετά τη σε δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Ιστορικό χώρο του Σουλίου, ακολούθησε ξενάγηση σε μνημεία πολιτισμικού ενδιαφέροντος και συνάντηση με το Δήμαρχο Σουλίου Ιωάννη Καραγιάννη και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.


Στο χώρο του Βουλευτηρίου, όπου βρίσκονται και τα αγάλματα των Ηρώων Σουλιωτών, θα τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.


Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται χωρίς την παρουσία προσκυνητών, με την συμμετοχή ελαχίστων επισήμων και χωρίς την καθιερωμένη αναπαράσταση της ανατίναξης του Κουγκίου, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας του κορονοϊού.



Στο Σούλι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Γιάννα Αγγελοπούλου Στο Σούλι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Γιάννα Αγγελοπούλου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 30, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.