Νέα πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου η Σταυρούλα Μπραΐμη

Νέα πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου η Σταυρούλα Μπραΐμη



Με ενστάσεις, αποχές και διαφωνίες ως προς την διαδικασία έγινε η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την εκλογή νέου Προέδρου και Αντιπροέδρου.

Όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης απείχαν από την διαδικασία της εκλογής αφού είχαν προηγηθεί ενστάσεις επί της διαδικασίας και της νομιμότητας αυτής.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο με τις ψήφους της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης και του ανεξάρτητου συμβούλου Σάκη Βλέτσα επικύρωσε την εκλογή και νέα πρόεδρος είναι η Σταυρούλα Μπραΐμη.

Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα πρόεδρο του σώματος που έχει πίσω της μακρά θητεία στην αυτοδιοίκηση.

Η Σταυρούλα Μπραΐμη όπως έγινε γνωστό παραιτήθηκε από την θέση της αντιπεριφερειάρχη.

Αμέσως μετά την εκλογή της δήλωσε ότι η εκλογή της αποτελεί τιμή και ευθύνη και δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί για ένα περιφερειακό συμβούλιο ενωμένο, μακριά από στείρες μικροπολιτικές αντιλήψεις και λαικισμούς.

«Θα επιδιώξω πολιτικό πολιτισμό και σύνθεση για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ηπείρου» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπραΐμη.

Δεσμεύτηκε δε ότι θα επιδιώξει το συντομότερο δυνατό το Περιφερειακό Συμβούλιο να επιστρέψει στην κανονικότητα και στις δια ζώσης συνεδριάσεις.

Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου εκλέχθηκε από την παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» του Γιώργου Ζάψα ο κ. Δημήτρης Τρομπούκης.
Νέα πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου η Σταυρούλα Μπραΐμη Νέα πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου η Σταυρούλα Μπραΐμη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 16, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.