Απάντηση Υπ. Οικονομικών σε Μ.Κάτση για την επιστροφή παραβόλου στους αγρότες

Απάντηση Υπ. Οικονομικών σε Μ.Κάτση για την επιστροφή παραβόλου στους αγρότες



Στις καλένδες παραπέμπει το Υπουργείο Οικονομικών την επιστροφή παραβόλου των 100€ που πλήρωσαν οι αγρότες για τους εργάτες γης οποίοι δεν ήρθαν στη Θεσπρωτία.
Σε απάντηση σχετικής ερώτησης μου στις 26/3 [https://bit.ly/3tPp1jy] ζητούσα τα χρήματα από τα παράβολα που είχαν πληρώσει αυτοί οι αγρότες, να επιστραφούν επειδή οι εργάτες δεν ήρθαν τελικά στη χώρα, χωρίς δική τους υπαιτιότητα.
Μιλάμε για επιβάρυνση σε παραγωγούς εσπεριδοειδών κυρίως, στον κάμπο, οι οποίοι πέραν της οικονομικής ζημιάς που υπέστησαν λόγω της πανδημίας, επιβαρύνθηκαν και με έξοδα λόγω της προχειρότητας της κυβέρνησης στο ζήτημα της πρόσκλησης των εργατών γης.
Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλος μου απάντησε με το παρακάτω υπηρεσιακό έγγραφο ότι δεν "προβλέπεται από το νόμο και ότι εξετάζεται το αίτημα".
Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να τους στηρίξει με ενισχύσεις, δεν τους επιστρέφει ούτε τα ποσά που άδικα τους έχει κρατήσει δίνοντας αόριστες υποσχέσεις στο μέλλον.
Μάριος Κάτσης



Απάντηση Υπ. Οικονομικών σε Μ.Κάτση για την επιστροφή παραβόλου στους αγρότες Απάντηση Υπ. Οικονομικών σε Μ.Κάτση για την επιστροφή παραβόλου στους αγρότες Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 13, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.