Το Εργατικό Κέντρο για τη σύσκεψη για την χερσαία ζώνη

Το Εργατικό Κέντρο για τη σύσκεψη για την χερσαία ζώνη



Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας δείχνοντας πραγματικό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις σε σχέση με την πώληση της ΟΛΗΓ Α.Ε και τις επιπτώσεις που αυτή θα επιφέρει στο λαό της πόλης εδώ και καιρό έχει αναδείξει το ζήτημα.

Ήδη από πέρυσι το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας πραγματοποίησε ανοιχτή συγκέντρωση- συναυλία στα “ΠΛΑΤΑΝΙΑ” ακριβώς για να δείξει πως αυτό το σημείο της πόλης, οι παραλίες, το λιμάνι και όχι μόνο είναι λαϊκή περιουσία και δεν δεχόμαστε να περάσει στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Επίσης φέτος έχουμε αξιοποιήσει τον συγκεκριμένο χώρο πραγματοποιώντας ανοιχτές συσκέψεις για το βασικό ζήτημα που απασχολεί την εργατική τάξη και δεν είναι άλλο από το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και διαλύει ότι έχει μείνει από εργατικά δικαιώματα και ταυτόχρονα με το νέο συνδικαλιστικό νόμο προσπαθεί να φιμώσει τα σωματεία.

Όλα τα παραπάνω οργανώθηκαν από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που χρειάζονται λόγο της κατάστασης με την πανδημία. Τηρήσαμε τις αποστάσεις, τοποθετώντας καρέκλες ανά δυο (2) μέτρα, προμηθεύσαμε μάσκες τους παρευρισκόμενους, είχαμε αντισηπτικό για τα χέρια.

Με βάση αυτή την εμπειρία καλούμε το Δήμαρχο να προχωρήσει σε ανοιχτή σύσκεψη σε χώρο που κρίνεται καλύτερος.

Δε μπορεί ένα τόσο σημαντικό θέμα να συζητηθεί πίσω από κάμερες και υπολογιστή.

Παρόλα αυτά σαν Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας θα συμμετέχουμε στη σύσκεψη όποια μορφή και αν έχει.
Το Εργατικό Κέντρο για τη σύσκεψη για την χερσαία ζώνη Το Εργατικό Κέντρο για τη σύσκεψη για την χερσαία ζώνη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 21, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.