Θεσπρωτία: Προσπάθησε να μεταφέρει κλεμμένο όχημα στην Αλβανία

Θεσπρωτία: Προσπάθησε να μεταφέρει κλεμμένο όχημα στην Αλβανία



Συνελήφθη, χθες (27-05-2021) αργά το απόγευμα στην περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφία, απείθεια, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Επίσης, στην δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας ακόμα αλλοδαπός συνεργός του συλληφθέντα, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία.
Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες αργά το απόγευμα στην παραπάνω περιοχή ύποπτο όχημα που έφερε αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας και στο οποίο επέβαινε ένα άτομο και το ακινητοποίησαν για έλεγχο.
Ο οδηγός του οχήματος κατά την αποβίβασή του προσπάθησε να διαφύγει πεζός πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.
Από την έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι αυτό είχε κλαπεί την 28-04-2021 από περιοχή της Αττικής ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ήταν πλαστές.
Επίσης, από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο συλληφθείς μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται, θα μετέφεραν το κλεμμένο αυτοκίνητο στην Αλβανία προς πώληση, ενώ για την πράξη τους αυτή θα λάμβαναν ως αμοιβή το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

Κατασχέθηκαν:
· το κλεμμένο αυτοκίνητο, προκειμένου αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του,
· οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας,
· ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -3- γραμμαρίων, που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη.

Ο συλληφθείς, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Θεσπρωτία: Προσπάθησε να μεταφέρει κλεμμένο όχημα στην Αλβανία Θεσπρωτία: Προσπάθησε να μεταφέρει κλεμμένο όχημα στην Αλβανία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 28, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.