https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Απρόκλητη αστυνομική βία καταγγέλλει το ΚΚΕ Θεσπρωτίας

Απρόκλητη αστυνομική βία καταγγέλλει το ΚΚΕ ΘεσπρωτίαςΗ Τομεακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσεις της ΚΝΕ, καταγγέλλουμε το γεγονός της απρόκλητης βίας από την ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος εναντίον μιας ομάδας νέων απέναντι από την παιδική χαρά με το πρόσχημα του συγχρωτισμού και της παραβίασης του ωραρίου.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι τυχαίο, ούτε μεμονωμένο γεγονός δεν αποτελεί παρέκκλιση ορισμένων αστυνομικών. Ο λαός δεν πρέπει να ξεχάσει ότι το έδαφος για την ένταση της κρατικής καταστολής στρώνεται χρόνια τώρα από όλες τις αστικές κυβερνήσεις, με τους νόμους που ψηφίζουν, δίνοντας ο ένας την αντιλαϊκή σκυτάλη στον άλλο. Ότι όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, έχουν βάλει το λιθαράκι τους σε αυτήν την κατεύθυνση.

Είναι το αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται και από την σημερινή κυβέρνηση η οποία αφήνει αθωράκιστο το δημόσιο σύστημα υγείας, μειώνει τις δαπάνες για την υγεία την ίδια ώρα που δίνει δωράκια στους κλινικάρχες και επιχειρηματικούς ομίλους, δεν παίρνει κανένα ουσιαστικό μέτρο για την προστασία της υγεία μας, ενοχοποιεί τον λαό και ιδιαίτερα την νεολαία για τα αποτελέσματα της πανδημίας.

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση της ΝΔ όπως και πέρσι έτσι και τώρα ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και τα "πρωτόκολλα" των μεγάλων επιχειρήσεων, του τουριστικού κεφαλαίου και των touroperators, ανοίγει οικονομικές και άλλες δραστηριότητες επικαλούμενη το μαζικό εμβολιασμό και τα “selftests”.

Τελικά για την κυβέρνηση από ό,τι φαίνεται δεν χρειάζεται η στήριξη του δημοσίου συστήματος Υγείας, δεν χρειάζονται δωρεάν τεστ και αυξημένα μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς και τα μέσα μεταφοράς, αλλά αστυνομικές δυνάμεις να εκφοβίζουν περαστικούς και νεολαίους, τρομοκρατία και αυταρχισμός για να μην κουνιέται φύλλο.

Η Τ.Ε Θεσπρωτίας του ΚΚΕ και οι ΟΒ της ΚΝΕ καλούμε το λαό της πόλης μας να διεκδικήσει εδώ και τώρα μέτρα για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων του, να ορθώσει το αγωνιστικό του ανάστημα στην ένταση της καταστολής που συνοδεύει την αντιλαϊκή πολιτική.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 10/5/2021

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Απρόκλητη αστυνομική βία καταγγέλλει το ΚΚΕ Θεσπρωτίας Απρόκλητη αστυνομική βία καταγγέλλει το ΚΚΕ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 10, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Έλεγχοι σίγουρα πρέπει να γίνονται,αν ασκήθηκε βία κακώς.Όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως πρέπει στην συγκεκριμένη περιοχή να πάψουν να υπάρχουν παρεάκια των 8 και των 10 ατόμων δίχως μάσκα και αποστάσεις.Βλέπουμε όλο αυτόν τον κόσμο και ανησυχούμε πως θα υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά,σίγουρα όμως αυτό δεν θα λυθεί με βία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.