Γεύση καλοκαιριού και βουτιές στα Σύβοτα

Γεύση καλοκαιριού και βουτιές στα Σύβοτα



Οι παραλίες άνοιξαν και μετά από ένα μεγάλο διάστημα περιοριστικών μέτρων οι πιο τυχεροί, όσοι βρίσκονται δηλαδή σε παραθαλάσσιες περιοχές, κάνουν τις πρώτες τους βουτιές.

Ο καιρός είναι ιδανικός ακόμη και για την Ήπειρο και ο Μάιος έχει φέρει ένα πρόωρο καλοκαιράκι. Προς το παρόν είναι σε ισχύ η απαγόρευση των μετακινήσεων εκτός Περιφερειακής Ενότητας με αποτέλεσμα οι διαμένοντες στα Γιάννινα να τελούν εν αναμονή!

Τον ήλιο και την θάλασσα απολαμβάνουν στις παραλίες των Συβότων, τα οποία ετοιμάζονται πυρετωδώς για την τουριστική σεζόν ελπίζοντας ότι θα πιάσουν το νήμα από κει που το έκοψε η πανδημία.

Τα μηνύματα που υπάρχουν για την τουριστική σεζόν στην Ήπειρο είναι αισιόδοξα κι αυτό προκύπτει τόσο από τις κρατήσεις και τις συμφωνίες ξενοδοχείων της παραλιακής ζώνης όσο και από τον προγραμματισμό πτήσεων από το εξωτερικό τόσο στο αεροδρόμιο του Ακτίου όσο και των Ιωαννίνων.

Προετοιμασία καλοκαιριού λοιπόν με ελπίδες ότι ο εμβολιασμός θα δημιουργήσει το τείχος που όλοι αναμένουν και η ζωή θα επιστρέψει στους γνώριμους ρυθμούς.
Γεύση καλοκαιριού και βουτιές στα Σύβοτα Γεύση καλοκαιριού και βουτιές στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 09, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.