Φωταγώγηση του Δημαρχείου στο χρώμα πορτοκαλί, το χρώμα που συμβολίζει την ΣΚΠ

Φωταγώγηση του Δημαρχείου στο χρώμα πορτοκαλί, το χρώμα που συμβολίζει την ΣΚΠ



Κάθε χρόνο η τελευταία Τετάρτη Μαΐου θεσπίστηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Multiple Sclerosis International Federation (MSIF) ως Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και εορτάζεται με συντονισμένες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο από το 2009.

Ο εορτασμός γίνεται σε πάρα πολλές χώρες, πάνω από 60, και έχει στόχο την ενημέρωση της κοινωνίας για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, αναδεικνύοντας τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με την ασθένεια και πως επηρεάζουν τις ζωές τους.

Ο Σύλλογός μας φέτος θα τιμήσει την Παγκόσμια ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας το Σάββατο 29 Μαΐου στις 11 πμ στον προαύλιο χώρο στο ΠΑΝΘΕΟΝ στην Ηγουμενίτσα. Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό στο κοινό από τα μέλη του ΔΣ και του Συλλόγου του Ν. Θεσπρωτίας.

Φέτος ο Δήμος Ηγουμενίτσας συμμετέχει συμβολικά στον εορτασμό του Συλλόγου μας με την φωταγώγηση του Δημαρχείου στο χρώμα πορτοκαλί, το χρώμα που συμβολίζει την ΣΚΠ, στις 29 και 30 Μαΐου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΓΕΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΖΩΗ ΑΓΛΑΙΑ
Φωταγώγηση του Δημαρχείου στο χρώμα πορτοκαλί, το χρώμα που συμβολίζει την ΣΚΠ Φωταγώγηση του Δημαρχείου στο χρώμα πορτοκαλί, το χρώμα που συμβολίζει την ΣΚΠ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 21, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.