Στις 29 Νοεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Στις 29 Νοεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας


Οριστικοποιήθηκε η διαδικασία για την ολοκλήρωση και της Β' φάσης του διαγωνισμού για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, σύμφωνα και με ανάρτηση του Προέδρου της ΕΤΑΔ και συντοπίτη μας, πρώην βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Αντώνη Μπέζα.
Με απόφασή του, το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ έθεσε την 29/11/2021 ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δεσμευτικών οικονομικών προσφορών των επενδυτικών σχημάτων της Β' φάσης του διαγωνισμού.
Έμεινε δηλαδή λιγότερο από ένα εξάμηνο για παραχωρηθούν οι μετοχές της ΟΛΗΓ Α.Ε. σε ιδιώτη και τα εκκρεμή ζητήματα, παραμένουν ανοιχτά.
Κυρίως αυτό που αφορά τη χερσαία ζώνη λιμένα και τα όσα διεκδικεί ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει εισπράξει μόνο υποσχέσεις για την επίλυση του ζητήματος.
Ο χρόνος τρέχει και τρέχει γρηγορότερα όταν φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής.
Θα πρέπει αύριο κιόλας, τόσο ο Υπουργός Ναυτιλίας, όσο και ο Υπουργός Οικονομικών, να δώσουν τέλος σε αυτό τη σήριαλ και η χερσαία ζώνη να παραχωρηθεί στους φυσικούς ιδιοκτήτες της, που δεν είναι άλλοι από τους κάτοικους της Ηγουμενίτσας.
Εκτός και εάν, από την αρχή έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους και τόσο καιρό κερδίζανε χρόνο, τάζοντας και δίνοντας υποσχέσεις...
Στις 29 Νοεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Στις 29 Νοεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 08, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες