Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων & επιχειρήσεων μαζικής εστίασης

Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων & επιχειρήσεων μαζικής εστίασης



Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι χθες, Τετάρτη 02 Ιουνίου 2021 και ώρα 17:30, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα:

«COVID 19 - Καλές πρακτικές στην Μαζική Εστίαση»

«Ειδικά Πρωτόκολλα Υγειονομικού περιεχομένου, βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19» (Α.Π. 1881-ΦΕΚ 2084/Β/2020 & Α.Π. 6632-ΦΕΚ 1632/Β/2021)

Εισηγήτρια της τηλεδιάσκεψης ήταν η κα Δρ. Παρηγορίδη Ιωάννα-Ευπραξία (Διδάκτωρ και Ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με εκπαιδευτική παρουσία και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Εκπαιδεύτρια μητρώων ΕΦΕΤ στην υγιεινή και την ασφάλεια τροφίμων για τις ελεγκτικές αρχές της χώρας αλλά και το προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων, Επικεφαλής επιθεωρήτρια ISO 22000 (υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων) & ISO 9001 (ποιότητας))

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κος Α. Πάσχος, ενώ με το πέρας της παρουσίασης, ακολούθησε διαλογική συζήτηση και η εισηγήτρια απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων των συμμετεχόντων.

Τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, που παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό σεμινάριο και υπέβαλαν σχετικό αίτημα στο Φορέα, θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων & επιχειρήσεων μαζικής εστίασης Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων & επιχειρήσεων μαζικής εστίασης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 03, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.