Συνεχίζονται τα καθημερινά δωρεάν rapid test στην Ηγουμενίτσα

Συνεχίζονται τα καθημερινά δωρεάν rapid test στην Ηγουμενίτσα



Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας της υγείας του πληθυσμού, συνεχίζουν τους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 σε πεζούς.

Τα τεστ θα πραγματοποιούνται καθημερινά, από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 11 Ιουνίου, 10:00 έως 14:00, στην πλατεία Δημαρχείου, στην Ηγουμενίτσα.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλες τις οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Τέλος, γνωστοποιούμε ότι την εβδομάδα 31 Μαΐου - 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν 403 rapid test και ήταν όλα αρνητικά.

* Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών τα τεστ θα πραγματοποιηθούν μπροστά από την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας.
Συνεχίζονται τα καθημερινά δωρεάν rapid test στην Ηγουμενίτσα Συνεχίζονται τα καθημερινά δωρεάν rapid test στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.