Η τρίχα που έγινε τριχιά - Πέρδικα 7/21 | Είμαστε Καλά και Ασφαλείς!

Η τρίχα που έγινε τριχιά - Πέρδικα 7/21 | Είμαστε Καλά και Ασφαλείς!



Τις τελευταίες ημέρες το χωριό μας αντιμετωπίζει μια αύξηση στα κρούσματα του κορωνοϊού για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας. 
Για περισσότερο από ενάμιση χρόνο η τοπική μας κοινωνία άκουγε και έβλεπε στις ειδήσεις για τον Covid-19 χωρίς να έχει εμφανίσει ούτε ένα κρούσμα τοπικά. 
Είναι αλήθεια λοιπόν πως τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκαν μερικά κρούσματα (και όχι τα υπερβολικά νούμερα που ακούγονται περί εκατοντάδων) τα οποία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σχετίζονται μεταξύ τους. 
Η τοπική κοινωνία και οι ίδιοι οι νοσούντες με παρρησία μίλησαν για την θετικότητα τους, εν αντιθέσει με άλλες τοπικές κοινότητες, και αυτοπεριορίστηκαν με αποτέλεσμα πλέον να μην ακούγονται νέα κρούσματα. Η διόγκωση που προήλθε από στόμα σε στόμα προκάλεσε αρκετά μεγάλο κακό στην τοπική οικονομία.
Η πραγματική εικόνα είναι πως στην Πέρδικα προσέχουμε ακόμη περισσότερο, τηρούμε όλα τα μέτρα, είμαστε ασφαλείς και υγιείς, ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί, όσοι νοσούν και οι επαφές τους είναι σε αυστηρή καραντίνα και νοσούν ελαφριά, και σύντομα ελπίζουμε πως θα ξεπεράσουμε (αν δεν έχει συμβεί ήδη) και αυτή τη «στραβή» που μας έτυχε αυτό το δύσκολο καλοκαίρι.
Οι παραλίες μας συνεχίζουν να είναι πανέμορφες και έτοιμες να σας υποδεχτούν, ο καιρός υπέροχος και οι υπηρεσίες μας συνεχώς αναβαθμίζονται! 
Σας περιμένουμε για στιγμές χαλάρωσης με ασφάλεια!
Η τρίχα που έγινε τριχιά - Πέρδικα 7/21 | Είμαστε Καλά και Ασφαλείς! Η τρίχα που έγινε τριχιά - Πέρδικα 7/21 | Είμαστε Καλά και Ασφαλείς! Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.