Θεσπρωτία: Ο πρώτος εμβολιασμός εφήβου στο νοσοκομείο Φιλιατών

Θεσπρωτία: Ο πρώτος εμβολιασμός εφήβου στο νοσοκομείο Φιλιατών



Ο 13χρονος Κωνσταντίνος γιος του προέδρου ιατρικού συλλόγου Θεσπρωτίας, πνευμονολόγου Πέτρου Οικονομίδη ο οποίος είναι και ο πρόεδρος της επιτροπής λοιμώξεων του νοσοκομείου, είναι ο πρώτος έφηβος που εμβολιάστηκε σήμερα στο νοσοκομείο Φιλιατών Θεσπρωτίας.

Ρωτώντας τον κύριο Οικονομίδη αν χρειάστηκε να πείσει το παιδί για να εμβολιαστεί μας είπε ότι περίοδος της καραντίνας που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη καθώς στην ηλικία αυτή τα παιδιά αποκόπηκαν από τους φίλους τους και τις φυσιολογικές τους δραστηριότητες. Και μόνο η σκέψη ότι θα μπορέσει πλέον ο Κωνσταντίνος να επιστρέψει ασφαλής στην ανεμελιά της ηλικίας του ήταν αρκετή για να ζητήσει να κάνει το εμβόλιο.

Ο κύριος Οικονομίδης συμπλήρωσε επίσης ότι τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς υπάρχουν αρκετές νοσηλείες εφήβων οι οποίοι μάλιστα δεν περνάνε τον κορονοϊό με ελαφρά συμπτώματα όπως πιστεύουμε αλλά με σοβαρές παρενέργειες που μπορεί να αφήσουν και χρόνιες ασθένειες.

Σύνταξη Βάσω Γκόρου
Θεσπρωτία: Ο πρώτος εμβολιασμός εφήβου στο νοσοκομείο Φιλιατών Θεσπρωτία: Ο πρώτος εμβολιασμός εφήβου στο νοσοκομείο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 31, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.