Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε.: Έκφραση Συγχαρητηρίων στον Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Ασημάκη Γεώργιο

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε.: Έκφραση Συγχαρητηρίων στον Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Ασημάκη Γεώργιο



Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Ανθυπασπιστή Λ.Σ. ΑΣΗΜΑΚΗ Γεώργιο για την συμμετοχή του στον επετειακό 10ο Αγώνα «Zagori Mountain Running» και ιδιαίτερα στον επίπονο και απαιτητικό αγώνα T.E.RA. 80 χιλιομέτρων και συνολικά υψομετρικά 5100 μέτρα για την καταπληκτική επίδοση που είχε με χρόνο 13:34:00.403 τερματίζοντας 39ος σε σύνολο 268 συμμετεχόντων.

Ο Ανθυπασπιστής Λ.Σ. ΑΣΗΜΑΚΗΣ Γεώργιος ο οποίος έχει καταγωγή από τις Σέρρες, είναι παντρεμένος και ζει τα τελευταία χρόνια στην Ηγουμενίτσα και υπηρετεί στα Κ.Ε.Α. Ηγουμενίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Διακρίνεται για το ήθος του ,το φιλότιμο, τον επαγγελματισμό του καθώς και τον ακέραιο χαρακτήρα του.

Ως Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. είμαστε περήφανοι που έχουμε στις τάξεις μας μέλη τα οποία εκτός από τον επαγγελματισμό και την συναδελφικότητα καταφέρνουν ,παρόλο τον φόρτο εργασίας και την υποστελέχωση των υπηρεσιών, εκπληκτικές επιδόσεις και διακρίσεις σε διάφορα αθλήματα δείχνοντας έτσι το αθλητικό πρόσωπο του Λιμενικού Σώματος αλλά και το ότι με την σωστή δουλειά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Συγχαρητήρια Γιώργο και σου ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.
Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε.: Έκφραση Συγχαρητηρίων στον Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Ασημάκη Γεώργιο Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε.: Έκφραση Συγχαρητηρίων στον Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Ασημάκη Γεώργιο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.