Στον Αχέροντα φωτογραφήθηκε η Λάουρα Νάργες

Στον Αχέροντα φωτογραφήθηκε η Λάουρα Νάργες 


Η δωρεάν διαφήμιση που προσφέρουν οι διασημότητες που βρίσκονται στον Αχέροντα είναι πραγματικά ανεκτίμητη για την προβολή του νούμερο ένα τουριστικού σημείου του δήμου Σουλίου και ένα από τα σημαντικότερα της χώρας στην κατηγορία του εναλλακτικού τουρισμού.

Σειρά πήρε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Λάουρα Νάργες η οποία με ένα κλικ Ιnstagram έδωσε μερικές δεκάδες χιλιάδες αλληλεπιδράσεις, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως αναδημοσιεύτηκε σε δεκάδες ιστοσελίδες και περιοδικά life style με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις.


Σε μια εποχή που ο τουρισμός προσπαθεί να σταθεί όρθιος λόγω πανδημίας και ο τουρισμούς του Αχέροντα στηρίζεται στους Έλληνες (καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στη Γλυκή, οι Έλληνες αποτελούν το 90% των επισκεπτών για φέτος), οτιδήποτε δίνει προστιθέμενη αξία στην προβολή της περιοχής, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δήλωσε εντυπωσιασμένη από το φυσικό πλούτο και τις δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού της Γλυκής και ανανέωσε το ραντεβού της για το προσεχές μέλλον.

Στον Αχέροντα φωτογραφήθηκε η Λάουρα Νάργες Στον Αχέροντα φωτογραφήθηκε η Λάουρα Νάργες Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 22, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.