Σύλληψη 18χρονου και 40χρονου στην Ηγουμενίτσα

Σύλληψη 18χρονου και 40χρονου στην Ηγουμενίτσα



Στη σύλληψη ενός 18χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 40χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό, ενώ εις βάρος του υπήρχαν καταχωρήσεις με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου ή διαμονής σε έδαφος SCHENGEN και με το μέτρο για αντικείμενα με σκοπό την κατάσχεση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Σύλληψη 18χρονου και 40χρονου στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 18χρονου και 40χρονου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 24, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.