Μαθησιακή Κινητικότητα Προσωπικού Σχολικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας

Μαθησιακή Κινητικότητα Προσωπικού Σχολικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας



Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Θεσπρωτίας ανακοινώνει την πραγματοποίηση της 1ης κινητικότητας για επιμόρφωση προσωπικού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ 2020 ΚΑ1 του Τομέα Σχολικής Εκπαίδευσης με τίτλο «Καινοτόμες στρατηγικές για την αποτελεσματική διοίκηση σχολικών μονάδων», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ελέγχεται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Η 1η δραστηριότητα επιμόρφωσης προσωπικού πραγματοποιήθηκε στην Πράγα από 12 έως και 16/07/2021, με τη συμμετοχή της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Θεσπρωτίας, κ. Μαρίνα Μπέση ως επικεφαλής και τους εκπαιδευτικούς: Συλβάνα Κούρτη (Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ.Π.Ε. Θεσπρωτίας), Σπύρο Πανταζή (Διευθυντή του 2ου Δ.Σχ. Φιλιατών), Γεώργιο Ζήκο (Διευθυντή του Δ.Σχ. Ξηρολόφου), Κυριάκο Τσόδουλο (Αναπλ. Διευθυντή του Ειδικού Δ. Σχ. Ηγουμενίτσας), Ελένη Καμποσιώρη (εκπαιδευτικό του 2ου Δ.Σχ. Ηγουμενίτσας), Γιάννη Κρομμύδα (εκπαιδευτικό του 2ου Δ. Σχ. Φιλιατών) και Νικολέττα Σιώζη (υπεύθυνη για τα προγράμματα Erasmus+ της Δ.Π.Ε. Θεσπρωτίας).

Σκοπός της δραστηριότητας “Burnout Prevention in a School System” που διοργανώθηκε από τον φορέα ITC International TEFL Certificate s.r.o. ήταν να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τους κυριότερους τρόπους πρόληψης της εργασιακής εξάντλησης στο σχολικό περιβάλλον και υποστήριξης των εκπαιδευτικών και των μαθητών που βιώνουν έντονο άγχος. Επιπλέον μέσω του σεμιναρίου αυτού δόθηκε έμφαση στη διερεύνηση και διάδοση καινοτόμων πρακτικών και την ενίσχυση της επαγγελματικής εξέλιξης των εκπαιδευτικών μέσω της ανάπτυξης γλωσσικών δεξιοτήτων.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΕΣΗ
Μαθησιακή Κινητικότητα Προσωπικού Σχολικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Μαθησιακή Κινητικότητα Προσωπικού Σχολικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 06, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.