Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Ηγουμενίτσας - Οι προσεχείς εκδηλώσεις

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Ηγουμενίτσας - Οι προσεχείς εκδηλώσεις



Το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει το πρόγραμμα των προσεχών παραστάσεων:

- Κυριακή 08-08-2021 «θεατρομουσικοπαιχνιδίσματα» από το Θεατρικό εργαστήρι Το αβγό στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πάνθεον στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή.

-Δευτέρα 09-08-2021 «Κύκλοι του Βασίλι Καντίνσκι» από το Θεατρικό εργαστήρι Το αβγό στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πάνθεον στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή.

--Τετάρτη 11-08-2021 «Φωτοπαιχνίδια» από το Θεατρικό εργαστήρι Το αβγό στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πάνθεον στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή.

-Τετάρτη 11-08-2021 η Κοιν.Σ.Επ. Ομάδα Τέχνης Φάος παρουσιάζει την παράσταση «Μαργιόλα» στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου στις 21:30, με ελεύθερη είσοδο.

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα λαμβάνονται όλα τα εκάστοτε προβλεπόμε-να μέτρα του ΕΟΔΥ για τον covid 19.
Εφιστούμε την προσοχή σας στις οδηγίες των υπευθύνων των εκδηλώσεων(αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά κλπ).

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα προσαρμόζεται συμφώνα με τα εκάστοτε μέτρα covid 19 και η ενημέρωση του κοινού θα γίνετε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας, σε αφίσες, μπάνερ καθώς και από την εφαρμογή Novoville. Ανάλογα τα ισχύοντα μέτρα θα προστίθενται αργότερα και άλλες εκδηλώσεις.

Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ
Δέσποινα Ζειμπέκογλου
Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Ηγουμενίτσας - Οι προσεχείς εκδηλώσεις Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Ηγουμενίτσας - Οι προσεχείς εκδηλώσεις Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 05, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.