Παραμένει η τράπεζα Πειραιώς στη Παραμυθιά

Παραμένει η τράπεζα Πειραιώς στη ΠαραμυθιάΤην αναστολή της διαδικασίας κλεισίματος του υποκαταστήματος της Παραμυθιάς, αποφάσισε η διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς.
Την Παρασκευή η διοίκηση της τράπεζας, ακύρωσε την απόφαση κλεισίματος, ερωτηματικό όμως παραμένει το καθεστώς λειτουργίας καθώς στο τραπέζι έχει πέσει η λειτουργία 3 ημέρες της εβδομάδα (προσωρινά, λόγω αποχωρήσεων προσωπικού), κατι που θα γινει γνωστό ίσως και σήμερα.
Έτσι η τράπεζα Πειραιώς της Παραμυθιάς θα συνεχίσει κανονικά την λειτουργία και πέραν της Τρίτης που ήταν προγραμματισμένο το λουκέτο της.
Παρεμβάσεις έγινες πολλές αλλα καταλυτική ήταν αυτή της Γενικής Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημοσίας Περιουσίας Αθηνάς Καλύβα που έφτασε το θέμα “πολύ ψηλά”.
Αξιο αναφοράς είναι πως από τα 64 καταστήματα που είχε προγραμματιστεί λουκέτο, τα 62 έκλεισαν και μόλις 2 από αυτά θα συνεχίσουν την λειτουργία τους, ενώ και τα 2 είναι στην Ήπειρο (Παραμυθιάς και Κονιτσας).

H δημοτική αρχή για την παραμονή της τράπεζας Πειραιώς στη Παραμυθιά
Ο Δήμος Σουλίου ανακοινώνει στους πολίτες του ότι μετά από ενημέρωση που λάβαμε από τη Γενική Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Αθηνά Καλύβα και έπειτα από επικοινωνία της ίδιας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρήστο Μεγάλου, η απόφαση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος Παραμυθιάς ανακλήθηκε και το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό χωρίς χρονικό περιορισμό.
Λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε από την εθελουσία αποχώρηση τριών υπαλλήλων του υποκαταστήματος Παραμυθιάς και μέχρι την οριστική κατανομή του προσωπικού, το κατάστημα θα λειτουργεί προσωρινά 3 ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή). Η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί άμεσα και έπειτα από τη νέα κατανομή του προσωπικού.
Σε κάθε περίπτωση ο Διευθύνων Σύμβουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας δεσμεύτηκαν στη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Παραμυθιάς, καθώς και στην πλήρη λειτουργία του σε περιόδους επιδοτήσεων κλπ., προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες του Δήμου Σουλίου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τη συμπατριώτισσά μας κ. Καλύβα για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε όλο το προηγούμενο διάστημα για την ανάκληση της απόφασης αναστολής της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Παραμυθιάς. Η κ. Καλύβα αποδεικνύει κάθε φορά έμπρακτα την αγάπη της και την αφοσίωσή της στο κοινό καλό και στέκεται συνεχώς αρωγός στα προβλήματα του τόπου μας με αποτελεσματικότητα και επιμονή που λίγοι έχουν επιδείξει

Ευχαριστήριο του Τ.Σ. Παραμυθιάς προς την Γ.Γ. Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Αθηνά Καλύβα Για την παραμονή της τράπεζας Πειραιώς 
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Παραμυθιάς εκφράζουν από καρδιάς τις ειλικρινείς τους ευχαριστίες προς την συντοπίτισσα κ. Αθηνά Καλύβα Γ.Γ. Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών που απέδειξε έμπρακτα για μια ακόμη φορά, ότι ενδιαφέρεται και μεριμνά για τον τόπο της,  
Την ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή της στο να συνεχίσει να λειτουργεί το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Παραμυθιά, το οποίο για χρόνια εξυπηρετεί τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων του τόπου μας. 
Την Παρασκευή (30/07/2021) επιβεβαιώθηκε από την διοίκηση της τράπεζας, η ακύρωση της απόφασης κλεισίματος της Τράπεζας Πειραιώς.  

Ευχαριστούμε θερμά 
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου


Την Αθηνά Καλύβα ευχαριστεί ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς Για για την συμβολή της στην παραμονή της τράπεζας Πειραιώς 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς ευχαριστεί την συμπατριώτισσά μας Γ.Γ Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας. κυρία Αθηνά καλύβα για την συμβολή της ακόμη μια φορά στην διατήρηση της λειτουργίας του καταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στην Παραμυθιά.  
Η επίτευξη αυτή αποφέρει θετικά αποτελέσματα στον τόπο μας την τοπική κοινωνία και όλους τους συνδημότες.  
Η ενέργεια της αποδεικνύει το υψηλό αίσθημα πατριωτισμού και την τιμά ιδιαίτερα αφού δεν ξεχνάει την πατρίδα της.  
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς

Παραμένει η τράπεζα Πειραιώς στη Παραμυθιά Παραμένει η τράπεζα Πειραιώς στη Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 02, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες